nieuws

Volmacht dierenpolis voor Intrasurance

Archief

Internetvolmachtbedrijf Intrasurance heeft in aanvulling op zijn bestaande volmacht van Reaal een dergelijk mandaat  voor het product Dier & Zorg verkregen. Intrasurance is de eerste gevolmachtigde die deze uitbreiding ten deel valt.

Volmacht dierenpolis voor Intrasurance

Door de nieuwe overeenkomst kunnen de circa vierhonderd aangesloten intermediairs de verzekeringen voor hond en kat vanaf augustus volledig via Intrasurance verkopen. "De uitbreiding speelt in op de vraag naar deze producten", stelt Reaal. De volmacht wordt weliswaar verleend door Reaal, maar de schadebeoordeling wordt gedaan in samenwerking met zusterbedrijf Proteq.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.