nieuws

Vestiging GeldXpert in Heemstede

Archief

Franchiseketen GeldXpert heeft op 1 juli een vestiging aan Lanckhorstlaan in Heemstede geopend. Hierin wordt samengewerkt met Teer Makelaars. Met de opening van dit kantoor beschikt GeldXpert weer over 42 vestigingen in Nederland. Dat aantal telde keten ook een jaar geleden, maar was bij de jaarwisseling gedaald naar 38. Op de foto v.l.n.r. André Wolfs (directeur […]

Franchiseketen GeldXpert heeft op 1 juli een vestiging aan Lanckhorstlaan in Heemstede geopend. Hierin wordt samengewerkt met Teer Makelaars. Met de opening van dit kantoor beschikt GeldXpert weer over 42 vestigingen in Nederland. Dat aantal telde keten ook een jaar geleden, maar was bij de jaarwisseling gedaald naar 38. Op de foto v.l.n.r. André Wolfs (directeur GeldXpert Nederland), Remco Steijlen (franchisenemer), Janneke Bakker (financieel adviseur) en Jeroen Bruin (verzekeringsadviseur).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.