nieuws

Verlies Britse verzekeringsbanen

Archief

Zurich UK heeft een reductie van 870 arbeidsplaatsen aangekondigd, een zesde van het Britse personeelsbestand. Eerder zette Norwich Union al een streep door een tiende van zijn arbeidskrachten, oftewel 1.800 banen.

Verlies Britse verzekeringsbanen

Norwich Union sluit tevens de deuren van een kwart van zijn regionale kantoren. Dat doet Zurich zelf niet. Dochter Endsleigh sluit echter wel zijn kantorennetwerk met 119 vestigingen. De reorganisatie volgt op een drastisch slinkende winst en tevens krimpende omzet van Zurich op de Britse verzekeringsmarkt. "De marktcondities zijn zwaar en lijken voor heel 2008 uitdagend te blijven", zegt Zurich. De verzekeraar hoopt zijn kostenniveau met zeker 10% te kunnen verlagen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.