nieuws

Van Gelderen van Hiscox naar VVAA

Archief

Algemeen directeur Ebbo van Gelderen (44) van nicheverzekeraar Hiscox Nederland stapt over naar de VVAA. Hij wordt daar per 1 september directeur Schadeverzekeringen en lid van het managementteam van de VVAA Groep.

Van Gelderen van Hiscox naar VVAA

Hij volgt Frank Reddering op, die inmiddels met pensioen is. Bij Hiscox kwam Van Gelderen begin vorig jaar in dienst als algemeen directeur. Daarvoor was hij werkzaam bij  Aegon, Interpolis en NCM in Nederland en het Verenigd Koninkrijk en verantwoordelijk voor commercie en personeel & organisatie. Marc van der Veer, directeur van Hiscox Continental Europe, neemt de taken van Van Gelderen bij Hiscox Nederland tijdelijk waar tot er een opvolger is gevonden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.