nieuws

Univé Zuid-Holland neemt Vink (Capelle) over

Archief

De onderlinge Univé Zuid-Holland heeft de verzekeringsportefeuille en het pand van Vink Assurantiën in Capelle aan den IJssel overgenomen. Het gaat om een volmacht- en provinciale portefeuille met bijna 4.000 relaties en 11.000 polissen.

Univé Zuid-Holland ziet in deze aankoop een versterking van haar volmachtbedrijf Zuid-Holland Assuradeuren, dat over volmachten van Allianz, Erasmus en Reaal en binnenkort van Delta Lloyd beschikt en vooral op de bedrijvenmarkt opereert. De tien personeelsleden van Vink hebben het aanbod gekregen om bij Univé Zuid-Holland in dienst te treden. Deze onderlinge, met hoofdzetel in Delft, telt nu ruim 100.000 relaties, 165 medewerkers en 5 kantoren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.