nieuws

Unirobe Meeùs Groep winstgevend in 2007

Archief

De intermediairbedrijven Unirobe en Meeùs hebben hun eerste boekjaar als groep met een positief nettoresultaat van € 2,4 mln afgesloten. Een jaar eerder resteerde onderaan de streep nog een miljoenenverlies (€ -13,9 mln), vooral door verliezen bij Meeùs.

Unirobe Meeùs Groep winstgevend in 2007

Unirobe Meeùs Groep (UMG) maakt melding van een met € 60 mln tot in totaal € 284 mln gestegen omzet. Het bedrijfsresultaat (voor interest, belasting en goodwillafschrijvingen) bedroeg € 47 (20) mln. Gecorrigeerd voor acquisitie- en boekhoudinvloeden zou het bedrijfsresultaat met 23% zijn toegenomen. Zo bezien nam de omzet van de bemiddelingstak van Aegon af met 3%, te wijten aan verkoop en sluiting van bedrijfsonderdelen. UMG deed afgelopen weken met pensioenadviesbureau Aecum en de verzekeringsactiviteiten van makelaarsbedrijf Schoeman juist twee nieuwe acquisities.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.