nieuws

Toekomst Allround Finance onduidelijk

Archief

In de komende weken zal duidelijk worden wat er gaat gebeuren met (de  portefeuilles van) Allround Finance in Huizen. Zowel directeur John Keller als de curator in het faillissement van twee dochterbedrijven kon hierover vrijdagmiddag nog niets zeggen.

Afgelopen week is Allround Finance Haaglanden failliet verklaard. Het bedrijf telde twee personeelsleden en was gevestigd in Rijswijk. Uitblijven van salarisbetaling was reden voor de aanvraag. Op 17 juni is Allround Facilities, moeder van 'Haaglanden' al failliet verklaard. Blijkens de website heeft Allround Finance nog kantoren in het Gooi (Huizen) en Flevoland (Almere). Volgens het Handelsregister zouden er zes medewerkers zijn.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.