nieuws

SES met 160 klachten naar de NMA

Archief

Voorzitter Gerard Regels van de Stichting Eerlijk Schadeherstel (SES) zegt inmiddels circa 160 steunbetuigingen te hebben ontvangen van autoschadeherstelbedrijven die het niet eens zijn met de schadesturing door verzekeraars. De stichting wil eind september met de klachten naar mededingingswaakhond NMA.

SES is opgericht door schadeherstellers die zich niet meer kunnen verenigen met de in hun ogen oneerlijke wijze van schadesturing van verzekeraars. De inventarisatie van de klachten zou eigenlijk eind februari al zijn afgerond, maar de enquête moest opnieuw en geanonimiseerd worden gehouden, vanwege angst voor represailles van de zijde van de verzekeraars. De SES pleit er nu voor dat alle schadebedrijven hun contracten met verzekeraars opzeggen. "Dan is er voor iedereen een goede boterham te verdienen tegen betere tarieven."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.