nieuws

Punten sparen voor iPod bij NN

Archief

Tussenpersonen van Nationale-Nederlanden die in de periode tot 31 augustus aanvragen en mutaties doorgeven via het extranet Mijn.NN.nl kunnen punten sparen. Daarmee kunnen ze muziek downloaden en maken ze kans op een iPod shuffle.

Punten sparen voor iPod bij NN

Elke aanvraag is goed voor één punt, elke mutatie levert twee punten op. De hoogste scores maken kans op de iPod shuffle. De actie is van toepassing op alle particuliere levenproducten van NN. De maatschappij garandeert dat aanvragen en mutaties binnen vijf werkdagen worden afgehandeld, mits volledig en juist ingevuld.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.