nieuws

Nu ook ‘sms-reispolis’ bij Europeesche

Archief

In navolging van de ANWB kent nu ook Europeesche de mogelijkheid om via sms een reispolis te sluiten. De Fortis-dochter wil hiermee tegemoetkomen aan reizigers die voor of zelfs bij vertrek vergeten zijn een dergelijke polis te regelen.

Nu ook ‘sms-reispolis’ bij Europeesche

De vakantieganger stuurt een sms en wordt binnen vijftien minuten teruggebeld om telefonisch een verzekering te sluiten. De polisgegevens en het alarmnummer worden na het telefonisch sluiten van de polis, toegestuurd per sms. "Zo heeft de klant direct alle verzekeringsgegevens bij de hand", aldus Europeesche.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.