nieuws

NOWM en Risk Consultants naar Amsterdam

Archief

Met ingang van maandag worden Erasmus-dochters NOWM Verzekeringen en Risk Consultans geïntegreerd in Delta Lloyd Schade. De NOWM-medewerkers vormen een apart team binnen het Verzekeringscentrum Materieel in Amsterdam en ook de adviseurs en experts van Risk Consultants worden voortaan vanuit Delta Lloyd Schade aangestuurd.

NOWM en Risk Consultants naar Amsterdam

Oorspronkelijk waren bij beide Groningse bedrijven in totaal 49 medewerkers werkzaam. Hiervan zijn er 21 bij Delta Lloyd in dienst getreden en 19 hebben een nieuwe baan gevonden in de regio Groningen. Negen mensen maken gebruik van een regeling. Assurantieadviseurs die gebruik willen maken van de diensten van NOWM, dat als zelfstandig label blijft bestaan, dienen naast het reguliere Delta Lloyd-agentschap ook te beschikken over een NOWM-agentschap.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.