nieuws

Nieuwe radioreclames Allsecur

Archief

Allsecur is deze week gestart met een nieuwe serie radioreclames. De internetdochter van Allianz wil de consument wakker schudden met de boodschap dat autorijden goedkoper kan en roept op autoverzekeringen te vergelijken op prijs én kwaliteit via onafhankelijke vergelijkingssites.

Nieuwe radioreclames Allsecur

Volgens de Premie-index Autoverzekeringen van Independer zijn de autopremies in één jaar met 21% gedaald. Zeventig procent van de Nederlanders verandert zelden tot nooit van (auto)verzekeraar. En dat terwijl autorijden steeds duurder wordt. Consumenten doen er dus volgens Allsecur goed aan om rond te kijken en premies en dekking te vergelijken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.