nieuws

Nieuwe consolidaties in Brits intermediair

Archief

Venture Preference, het Britse intermediairbedrijf van AXA, vergroot via de overname van SBJ zijn omzet tot € 900 mln jaarpremie.

SBJ Global Risks, de internationale makelaarstak van SBJ Group, is goed voor een premieomzet van € 100 mln. Het aantal werknemers van Venture Preference komt hiermee op tweeduizend, werkzaam op zestig locaties in Groot-Brittannië.
In dezelfde week heeft het beursgenoteerde, intermediaire netwerk Cobra een overnamebod ontvangen, vermoedelijk van Towergate. Cobra Network realiseert met 130 aangesloten assurantiekantoren een premieomzet van bijna € 450 mln.
Ondertussen is met Synergy Plus Group een nieuwe intermediaire keten opgestart, die op korte termijn een plek in de top-100 van Britse intermediairbedrijven ambieert door 25 tot 30 regionale assurantiebemiddelingsbedrijven op te kopen. Op de wat langere termijn wil de keten met zijn kantoren een premieomzet van meer dan € 1 mld gaan realiseren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.