nieuws

Nieuwe cao gesloten voor ING

Archief

ING heeft met de vakorganisaties een principeakkoord gesloten over een nieuwe ondernemings-cao voor de periode juli 2008 tot en met maart 2010. In de komende anderhalf jaar wordt het loon met in totaal 7% verhoogd.

 

De circa 30.000 ING-medewerkers in ons land krijgen in september een loonsverhoging van 3%, vervolgens eveneens 3% per september 2009 en 1% per januari 2010. De eerstvolgende loonsverhoging is niet eerder dan 1 juli 2010.

 

  &nbspING, de vakorganisaties en de centrale ondernemingsraad zijn een nieuw beloningsbeleid overeengekomen dat per 1 januari 2009 in werking treedt. Het nieuwe beleid koppelt sterker dan tot nu toe de beloning aan individuele prestaties en aan de prestaties van ING Groep. Verder krijgen leidinggevenden en medewerkers meer ruimte om afspraken te maken over werktijden, werkroosters en werkplek om tegemoet te komen aan de toenemende behoefte aan flexibiliteit van zowel medewerkers als klanten.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.