nieuws

Mijlpalen in samenwerking Interpolis en Obvion

Archief

Hypotheekverstrekker Obvion en verzekeraar Interpolis hebben twee mijlpalen in hun samenwerking bereikt: de tienduizendste SpaarGarantHypotheek is verkocht en de 2.500ste Flitsacceptatie is uitgevoerd.

De bekroning van de samenwerking werd gevierd door het brengen van een cheque van € 250 voor een goed doel naar Huis en Hypotheek Den Haag Centrum. "We waren verrast dat wij de tienduizendste SpaarGarantHypotheek verkocht hadden", vertelt Cees Nieuwdorp van Huis en Hypotheek."We zijn maar een klein kantoor en dan is zoiets een leuke beloning voor je inspanning." Arsibel uit Breda voerde de 2.500ste Flitsservice Medisch Akkoord uit en krijgt begin september bezoek van Obvion en Interpolis.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.