nieuws

Joost Hillen bij NN opvolger Willem van Es

Archief

Joost Hillen (57) is vanaf 1 augustus directeur Corporate Relations, Sponsoring & Events bij Nationale-Nederlanden. Hij volgt daarmee Willem van Es op, die woensdagmiddag afscheid heeft genomen wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

Joost Hillen bij NN opvolger Willem van Es

Hillen (foto) was van 1975 tot 1994 werkzaam in diverse commerciële functies bij NN Leven. Van 1994 tot 2004 werkte hij bij het assurantiebedrijf van ING Bank. Van 2004 tot 2007 was hij actief bij RVS. Sinds 1 juni 2007 was hij al directeur Corporate Relations bij NN. Hij krijgt er nu dus de sponsoring bij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.