nieuws

Hypotrust: laagsteprijsgarantie in juli

Archief

Bij Hypotrust geldt in de maand juli een laagsteprijsgarantie voor hypotheken vanaf 15 jaar rentevast. Als een hypotheek elders toch goedkoper is, wordt aan het "trouw blijvende" intermediair _ 150 betaald.

 

"We dagen het intermediair uit om een hypotheek met kwalitatief dezelfde voorwaarden te vinden die net zo aantrekkelijk geprijsd is", zegt Peter Besuijen, algemeen directeur van Hypotrust. De garantie geldt zowel voor standaard als budgethypotheken, mits ze qua aantrekkelijkheid dezelfde voorwaarden hebben als de hypotheken van Hypotrust. Zo moet de klant zelf de verzekering bij de hypotheek kunnen kiezen en is er bij budgethypotheken geen sprake van boete bij verkoop. Ook een meeneem- en verhuisregeling en een kosteloos bouwdepot zijn vereistt. De laagsteprijsgarantie geldt voor perioden van 15, 20 en 25 jaar vast.

 

  &nbspHypotrust betaalt _ 150 uit als er een concurrerende offerte met een lagere rente wordt overgelegd en er vanwege de goede service toch voor Hypotrust wordt gekozen.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.