nieuws

Hier-logo toegekend aan hypotheek Fortis ASR

Archief

Aan de Fortis ASR-hypotheek met Energiebespaaradvies is het Hier-logo toegekend, omdat het product een bijdrage levert aan energiereductie.

 

Met gratis advies over energiebesparende maatregelen aan huizenkopers draagt Fortis ASR, volgens Hier, direct bij aan het terugbrengen van CO2-uitstoot en de verbetering van het klimaat. Met de toekenning van het Hier-logo wordt Fortis ASR beloond voor het onderstrepen van het belang van energiereducerende investeringen. "Bijzonder goed nieuws", vindt Hilbert Sieders, Innovatiemanager hypotheken bij Fortis ASR.

 

  &nbspFortis ASR vergoedt bij hypotheken de kosten van het rapport over energiebesparende aanpassingen en het nieuwe energielabel. De gekozen energieverbeteringen kunnen vervolgens worden meegefinancierd met de Fortis ASR-hypotheek.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.