nieuws

Geen gekke dingen op uitshirt Ajax-Aegon

Archief

Nadat er wekenlang talloze varianten op internet circuleerden, is vanochtend dan eindelijk het nieuwe uitshirt van Ajax, met prominente opdruk van de naam van hoofdsponsor Aegon, onthuld. Vrijwel iedereen heeft de creatieve plank misgeslagen.

Geen gekke dingen op uitshirt Ajax-Aegon

Het uitshirt heeft vanzelfsprekend Aegon-blauw als basiskleur. Volgens de 'kenners' zou het verder rode, witte, gele of groenige elementen bevatten. Niets van dat alles. Het is een zeer traditioneel ontwerp. Er zitten slechts wat donkerblauwe 'banen' op de voorkant, die qua plaatsing van de club- en merklogo's identiek is aan het thuisshirt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.