nieuws

Financiële Service Desk breidt samenwerking met FinX uit

Archief

Financiële Service Desk (FSD) en FinX (leverancier van kennis in rendement en risico) breiden de samenwerking verder uit. Na een succesvolle proefperiode gaat FSD de Opal Asset Planner van FinX aan alle deelnemers aanbieden.

Met de Opal Asset Planner ondersteunt FSD tussenpersonen op het gebied van vermogensplanning, doordat ze dan op een efficiënte manier het risicoprofiel van de klant kunnen bepalen. Daarnaast  bespaart het tijd omdat er wordt gewerkt met één uniforme vragenlijst ten behoeve van meerdere vermogensbeheerders. Door het aanbieden van de Opal Asset Planner helpen FSD en FinX het intermediair om te voldoen aan de zorgplicht (WFT en Mifid).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.