nieuws

Faillissement Verzekerd Keur sleept zich voort

Archief

Er kan nog steeds geen zinvolle voorspelling worden gedaan over de termijn van afwikkeling van het faillissement Verzekerd Keur. Dat stelt curator Piet Gunning in zijn elfde verslag van het deze week zeven jaar geleden uitgesproken faillissement.

Gunning voert nog altijd een juridische strijd met Aon Re (Zwitserland) en Scan Re (Bermuda's) over hun betrokkenheid bij de gang van zaken in deze aanbieder van garantieverzekeringen en geldterugacties. Hij blijft hopen op een minnelijke regeling. De meer dan achtduizend schuldeisers vorderen samen ruim € 22,5 mln. Naar taxatie van de curator moeten schuldeisers er rekening mee houden dat zij uiteindelijk niet meer dan circa 5% van hun vordering zullen ontvangen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.