nieuws

DSI voert campagne voor WFT-Personenregister

Archief

De Stichting DSI voert campagne voor de registratie van intermediairs in het DSI WFT-Personenregister. Hiermee kunnen zij hun deskundigheid en integriteit etaleren. Van oorsprong hield DSI zich alleen bezig met de registratie van effectenbemiddelaars.

DSI voert campagne voor WFT-Personenregister

Per 1 juli heeft DSI registers geopend voor adviseurs van hypotheken, schade- en levensverzekeringen en consumptief krediet. Het deelnametarief voor ondernemingen met vijf of minder geregistreerde medewerkers is € 125 per jaar; zzp'ers betalen € 75. Meldt een organisatie zich vóór 1 augustus aan, dan bedragen de kosten voor dit jaar € 25 (voor alle categorieën deelnemers). De kosten voor screening van personen bedragen € 95. Gaat het om een (mede-)beleidsbepaler die al voor zijn huidige functie is gescreend door AFM of DNB, dan zijn de administratiekosten € 48,75. Daarnaast geldt een jaarlijkse contributie voor geregistreerde personen van € 97,50 per registratie (er hoeft voor maximaal twee registraties te worden betaald).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.