nieuws

DSI houdt wervingscampagne voor WFT-Personenregister

Archief

De Stichting DSI voert campagne voor de registratie van intermediairs in het DSI WFT-Personenregister. Hiermee kunnen zij hun deskundigheid en integriteit etaleren.

 

Per 1 juli heeft DSI registers geopend voor adviseurs van hypotheken, schade- en levensverzekeringen en consumptief krediet. Het deelnametarief voor ondernemingen met vijf of minder geregistreerde medewerkers is _ 125 per jaar; zzp’ers betalen _ 75. Meldt een organisatie zich vóór 1 augustus aan als DSI-deelnemer, dan bedragen de kosten voor dit jaar _ 25 (voor alle categorieën deelnemers).

 

  &nbspDe kosten voor screening van personen bedragen _ 95. Gaat het om een (mede)beleidsbepaler die al voor zijn huidige functie gescreend is door AFM of DNB, dan zijn de administratiekosten _ 48,75. Daarnaast geldt een jaarlijkse contributie voor geregistreerde personen van _ 97,50 per registratie. Er hoeft voor maximaal twee registraties te worden betaald.

 

  &nbspOorspronkelijk hield DSI zich alleen bezig met registratie van effectenbemiddelaars. Doelstelling was het vertrouwen van beleggers in de effectenbranche te vergroten.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.