nieuws

DNB houdt symposium over integriteit

Archief

“Om maatschappelijk vertrouwen te verwerven en behouden is een actieve inspanning vereist die verder gaat dan het op schrift stellen van regels”, stelt De Nederlandsche Bank (DNB). De vele aspecten van integriteit staan centraal tijdens een symposium dat de toezichthouder eind oktober in Amsterdam houdt.

DNB houdt symposium over integriteit

DNB-president Nout Wellink zal in zijn inleiding vooral ingaan op integriteit binnen de financiële wereld en op integriteit als onderdeel van het toezicht op financiële instellingen. Abram de Swaan, emeritus hoogleraar sociale wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, zal de tweede inleiding voor zijn rekening nemen. De paneldiscussie staat onder leiding van Nova-presentator Twan Huys. Het symposium is gericht op genodigden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.