nieuws

DAK komt met hypotheek voor vastgoedbeleggers

Archief

Intermediairscollectief DAK komt in samenwerking met 1895 Hypotheken (NIBC Bank) met de Vastgoed Investerings Hypotheek, een hypotheek voor commercieel vastgoed (verhuurde woningen, verhuurde kantoorpanden, winkels en bedrijfspanden).

DAK komt met hypotheek voor vastgoedbeleggers

DAK werkte al samen met Hypinvest (ook NIBC) als geldverstrekker voor de financiering van particuliere woningen. Bij deze financieringen moet er echter altijd sprake zijn van eigen gebruik. Met deze nieuwe hypotheek geeft DAK zijn leden de mogelijkheid zich te richten op een nieuwe doelgroep: de vastgoedbeleggers. Afhankelijk van het type onderpand, zijn verstrekkingen mogelijk tot maximaal 90% van de marktwaarde en tot maximaal € 5 mln. Bij de toetsing van de betaalbaarheid wordt naast de huurinkomsten ook het persoonlijk inkomen in de berekening meegewogen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.