nieuws

Conservatrix verlaagt kosten koopsompolis

Archief

Levensverzekeraar Conservatrix komt later dit jaar met enkele productvernieuwingen. In september wordt een vernieuwde variant geïntroduceerd van het Gouden Handdrukplan, waarbij de totale kosten zijn verlaagd tot 4% van de koopsom.

Conservatrix verlaagt kosten koopsompolis

Vorig jaar werd voor intermediairbedrijf TCS Consultants het Top Select Garantieplan ontwikkeld, dat een variant is op het 'Natuurlijk' Garantieplan. "We rekenen 1,5% aan maatschappijkosten en de provisie is 2,5%. Er wordt dus over 96% van de koopsom gegarandeerd 4% rente uitgekeerd", aldus commercieel directeur Hans Buitenhuis. Dezelfde kostenstructuur zal worden toegepast op het vernieuwde Gouden Handdrukplan. Daarnaast wordt er nog gewerkt aan een specifiek pensioenproduct voor dga's.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.