nieuws

Cardif mengt zich in strijd om intermediaire uitvaartpolis

Archief

Cardif, in ons land bekend als marktleider in betalingsbeschermingsverzekeringen, breidt zijn assortiment uit met uitvaartverzekeringen. Die verkoopt de maatschappij via tussenpersonen, die dit product sinds kort hebben omarmd.

"Wij zijn de afgelopen jaren in het levensegment al behoorlijk gegroeid en die groei willen we verder gaan uitbreiden", zegt Cardif. "Wij vinden dat het sluiten van een uitvaartpolis goed past bij het hypotheekmoment." Cardif is eerder dit jaar een proef gestart bij hypotheekadviseurs; nu wordt de Life Care Uitvaartverzekering marktbreed geïntroduceerd. 'We willen hiermee inspringen op de trend naar bredere advisering: we gaan het intermediair daarbij helpen." Naast de uitvaartpolis, die uitkeert in geld, zal het assortiment komende maand nog verder worden verbreed. Het ‘LifeCare'-label is een onderdeel van een omvangrijker verbreding van het productaanbod.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.