nieuws

Bram Duits weg bij Unirobe Meeùs Groep

Archief

Bram Duits (41), directeur Hypotheken van de Unirobe Meeus Groep, verlaat de Aegon-dochter binnenkort. “Ik heb besloten mijn carrière elders voort te zetten”, zegt Duits, die sinds vorig jaar augustus deze positie innam, als opvolger van Hans Debets.

Bram Duits weg bij Unirobe Meeùs Groep

Aan het personeel van de Unirobe Meeùs Groep is maandag bekendgemaakt dat Eric Wijman de taken van Duits binnen Alpha Hypotheken overneemt en dat Aris Beekenkamp dit zal doen binnen Meeùs Hypotheken. Duits kan of wil nog niks zeggen over zijn toekomst. Hij kwam een jaar geleden naar de Meeùs Groep en had voordien in diverse functies gewerkt bij Westland Utrecht, De Hypotheker en Alpha Hypotheken. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.