nieuws

Avéro en Monuta in AO/IC-module VolmachtBeheer

Archief

Avéro Achmea en Monuta zijn opgenomen in de AO/IC-module van VolmachtBeheer. Die is speciaal ontwikkeld om het proces ‘Opvragen AO/IC- rapportage en accountantsverklaring’ bij de volmachtgevers te ondersteunen.

Eerder sloten Reaal en DAS aan op de module waarmee de volmachtgever volmachtnemers kan attenderen op het aanleveren van documenten met betrekking tot de administratieve organisatie en daarnaast herinneringen kan versturen. De module beschikt over een rapportagesysteem waarmee de voortgang van het proces kan worden gecontroleerd.  

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.