nieuws

ABZend in gebruik bij Randstad

Archief

ABZend, de dienst voor digitale verzending van pensioen- en verzuimmeldingen van ABZ, is ook door uitzendorganisatie Randstad in gebruik genomen.

 

Met de aansluiting van Randstad kan ABZend nu voor 30% van de beroepsbevolking de werknemergerelateerde mutaties verzenden. Randstad HR Services is de tweede grote dienstverlener op het gebied van salaris- en personeelsadministratie die gebruik maakt van de backofficekoppeling van ABZend. In het voorjaar sloot salarisbedrijf ADP ook al aan.

 

  &nbspDe dienst maakt het mogelijk om na eenmalige invoer van gegevens de berichten direct door te sturen naar relevante partijen, zoals pensioenfondsen, inkomensverzekeraars en arbodiensten.

 

  &nbspVolgens Andy Verstelle, algemeen directeur van Randstad HR Services, bespaart de uitzendorganisatie hiermee fors op beheer- en inrichtingskosten. "Dat voordeel geven wij graag aan onze klanten."Randstad telt drieduizend medewerkers verspreid over driehonderd vestigingen.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.