nieuws

Verzekeringssite: aflopende reispolis te duur

Archief

Volgens de Verzekeringssite zijn kortlopende reisverzekeringen die vakantiegangers soms nog even snel op het reisbureau sluiten, relatief duur. In de meeste gevallen is een doorlopende reisverzekering gunstiger voor de portemonnee.

Verzekeringssite: aflopende reispolis te duur

De Verzekeringssite heeft een aantal situaties vergeleken. Alleen voor wie slechts één keer voor kortere tijd op vakantie gaat en geen annuleringsverzekering wil, is een kortlopende verzekering voordelig. Dan nog kan deze vanwege de hoge provisie volgens de vergelijkingssite beter niet op het reisbureau worden gesloten. Overigens blijken doorlopende reisverzekeringen onderling ook forse prijsverschillen te vertonen, van enkele tientallen euro's tot € 100.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.