nieuws

Verzekering tegen vaste verkering

Archief

Ongebonden mannen en vrouwen die er aan twijfelen hoe lang hun vrijgezellenstatus nog standhoudt, kunnen voortaan met een gerust hart hun vakantie boeken. Voor 1% van de reissom biedt touroperator One2gether samen met Unigarant de single-omboekverzekering aan.

Verzekering tegen vaste verkering

"Deze verzekering is speciaal voor ons ontwikkeld door Unigarant", vertelt Rineke van Doorn van One2gether in Eindhoven. Wie de single-omboekverzekering bij boeking sluit en voor vertrek een partner vindt, kan als 'stel' (met of zonder nieuwe kinderen), zonder extra kosten overboeken naar een reis binnen het aanbod van partner Konya Vakanties. Er is reeds anderhalve maand proefgedraaid met deze verzekering. "In de praktijk blijkt de helft van al mijn klanten hem te boeken", aldus Van Doorn.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.