nieuws

Van der Poel met Gay Krant in verzekeringen voor homo’s

Archief

Onder de naam GK Verzekeringen gaan Van der Poel Verzekeringen en Delta Lloyd schadeverzekeringen verkopen via de website van de Gay Krant, het blad voor homoseksuelen.

 

Ook ondersteunt GK Verzekeringen de stichting Vrienden van de GayKrant door voor elke gesloten polis een bijdrage te schenken.

 

  &nbspVia www.gk.nl kunnen klanten 30% korting krijgen op de autoverzekering en 20% korting op overige schadeverzekeringen (woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, caravan, pleziervaartuigen, motor en doorlopende reisverzekering). Ook pakketkortingen zijn mogelijk. Die kunnen oplopen tot 12,5%. De site is een variant van de module Schade Online, waarmee Delta Lloyd assurantieadviseurs weboplossingen biedt.

 

  &nbspAfhankelijk van de behoeften zal GK Verzekeringen het productenpakket in de loop van het jaar gaan uitbreiden.

 

Zielman (accountmanager Delta Lloyd), Henk Krol (hoofdredacteur Gay Krant Magazine), Wim Zwartkruis (directeur Van der Poel).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.