nieuws

Van Berkel ‘Hypotheekadviseur van het jaar’

Archief

Babette van Berkel van het Rabobankkantoor Dommel en Aa in Sint-Michielsgestel is op het congres van De Hypotheekadviseur uitgeroepen tot Hypotheekadviseur van het jaar 2008.

 

Babette van Berkel (37) is in vaste dienst van de Rabobank en sinds kort een gecertificeerd financieel planner. Na vijfhonderd ingevulde kennistoetsen en twintig ingediende casussen was Van Berkel de enige overgebleven vrouw van de tien kandidaten die bezoek zouden krijgen van een mysteryshopper. De jury roemde haar vanwege het feit dat ze geen overlijdensrisico verzekering voor haar klant wenste te sluiten en voor haar complete, heldere en deskundige advies .

 

  &nbspVan Berkel beschouwt zichzelf niet als verkoper maar als adviseur. Zij is ook de mening toegedaan dat in de toekomst hypotheekadvies veel vaker plaats zal maken voor totaaladvies.

 

twintig ‘genomineerden’.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.