nieuws

Tweespalt over woekerpolis

Archief

Achmea en Fortis niet akkoord met Wabeke-norm. Achmea en Fortis willen zich, anders dan Nationale-Nederlanden, Delta Lloyd en Aegon niet conformeren aan de norm die Jan Wolter Wabeke, de Ombudsman Financiële Dienstverlening, heeft gesteld voor het kostenniveau van nieuwe beleggingsverzekeringen.

Achmea, dat via dochters Avéro-Achmea, Interpolis en Centraal Beheer 650.000 beleggingsverzekeringen heeft uitgezet, zegt geen problemen te hebben met de norm op zich maar wil zich alleen conformeren aan een 'branchebrede oplossing' waarin consumentenorganisaties en toezichthouders zich ook kunnen vinden.
(Het Financieele Dagblad)
 
Kostennorm Ombudsman zet verzekeraars klem
(de Volkskrant)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.