nieuws

Toegenomen waardering voor assurantieadvies banken

Archief

Mkb-ers hebben nog steeds de meeste waardering voor het advies van het intermediair (rapportcijfer 7,7), maar het schade-advies van verzekeraars (7,5) en banken (7,4) scoort duidelijk beter dan vorig jaar.

Dit blijkt uit onderzoek naar het verzekeringsgedrag in het midden- en kleinbedrijf door bureau Intomart in opdracht van Allianz Schade. Van de onderzochte mkb-ers sluit 47% een verzekering via het intermediair, 24% via banken en 21% via verzekeraars. Van alle ondervraagde mkb-ers tonen de zzp-ers zich het minst zeker van een goede afdekking van hun bedrijfsrisico's.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.