nieuws

TAF en NHP: risicopremies verder omlaag

Archief

TAF, de Nederlandse vertegenwoordiger van Quantum Leben, en bemiddelaar NHP hebben woensdag een nieuwe stap gezet in de strijd rond overlijdensrisicoverzekeringen. Het meewegen van factoren als gewicht (bmi), opleiding, beroep en inkomen zorgt voor lagere premies.

TAF en NHP: risicopremies verder omlaag

Liet Legal & General vanaf het voorjaar 2000 al het vermogen en/of inkomen meewegen in het (Lifestyle-)tarief, risicodrager Quantum voegt er nu de factoren opleiding en beroep aan toe. Volgens directeur Sander Franken is de nieuwe polis (TAF Leven Personal) voor niet-rokers in negen van de tien gevallen veruit de goedkoopste aanbieder. "Zelfs mensen met een minder gezonde levensstijl betalen aanzienlijk lagere premies."
NHP (Nationale Hypotheek Pas) zegt met meeweging van de toegevoegde risicofactoren tot een premieverlaging van maximaal 16% te komen. NHP noemt het product Preferred Life, een naam die ook Legal & General hanteert.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.