nieuws

Stem van Aegon laat nog even op zich wachten

Archief

Aegon heeft wat meer tijd nodig voor het vinden van de (reclame-)stem die het beste bij de maatschappij past. Aanvankelijk wilde het concern die stem maandag presenteren, maar die doelstelling is niet haalbaar gebleken.

Aegon is nog bezig met proefopnames en hoopt over enkele weken de persoon van de nieuwe stem te kunnen voorstellen. Op www.hetdoelvanaegon.nl waren filmpjes van 28 kandidaten geplaatst, onder wie enkele bekende Nederlanders zoals zanger Ernst Daniël Smid en voormalig schaatsster Barbara de Loor. Sitebezoekers konden alle stemmen een rapportcijfer geven, maar dat wil niet zeggen dat de publieksfavoriet wordt gekozen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.