nieuws

Serviceorganisatie Profint keert alle provisies uit

Archief

Dinsdag presenteert Profint zich op de hypotheek- en verzekeringsmarkt, een nieuwe arrangement- en serviceorganisatie die belooft alle provisies en bonussen direct aan deelnemers uit te keren, ongeacht omzetvolume.

Profint biedt daarnaast een mid-office serviceorganisatie die alle aanvragen verwerkt en tussenpersonen en eindklanten rechtstreeks inzage biedt in hun digitale dossiers. De tussenpersoon die zich aansluit, betaalt daarvoor een maandelijkse bijdrage van € 295. Volgens directeur Adri Verboven, bekend van De Financiële Counter, is de formule simpel: "Alle deelnemers krijgen bij ons dezelfde provisie en bonus, precies volgens het arrangement dat Profint met de maatschappijen heeft. Zonder omzetrestricties of ondoorzichtige inkoopstaffels. Wij leven niet van andermans (bonus)provisie maar vragen
een vaste fee voor onze diensten."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.