nieuws

Route Mobiel introduceert vakantiepechhulp

Archief

Autobezitters kunnen zich vanaf deze zomer voor alleen de vakantiemaanden bij Route Mobiel verzekeren voor pechhulp in het buitenland. Deze Buitenland Zomerservice, geldig in 44 landen, voor de maanden juni, juli en augustus kost € 14,50. Het is niet verplicht om gelijktijdig pechhulp in Nederland te verzekeren.

Route Mobiel introduceert vakantiepechhulp

Voor vakantiegangers die in een ander seizoen dan de zomer pechhulp in het buitenland willen, biedt Route Mobiel keuze uit vier andere Buitenland Services: de Najaarservice voor de maanden september, oktober en november, de Winterservice voor de maanden december, januari en februari, de Voorjaarservice voor maart, april en mei en de Flex-kwartaalservice waarbij de consument zelf drie aaneengesloten maanden kiest waarin hij pechhulp in het buitenland wil hebben.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.