nieuws

Rijvaardigheidstraining Trials ook in Utrecht

Archief

Het op jonge automobilisten gerichte rijvaardigheidsprogramma Trials, een initiatief van het Verbond van Verzekeraars, wordt vanaf medio juli ook in de provincie Utrecht aangeboden. De komende twee jaar worden op het circuit van kamp Zeist in totaal 22 dagen training georganiseerd.

Rijvaardigheidstraining Trials ook in Utrecht

Voor een eigen bijdrage van € 50 krijgen Utrechtse jongeren een dagvullend programma, waarbij de nadruk ligt op voertuigbeheersing, het bewust worden van hun rijgedrag en het effect ervan op andere verkeersdeelnemers. Trials is in 2005 gestart en inmiddels hebben bijna 3.000 jongeren deelgenomen aan de trainingen in Drenthe, Limburg, Groningen en Friesland.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.