nieuws

Reispolissen

Archief

Face2Face Travel heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Unigarant voor het verkopen van reis- en annuleringsverzekeringen. Het eind vorig jaar opgerichte bedrijf levert maatwerkreizen. Unigarant gaat actief helpen bij het maken van belscripts voor het personeel, het geven van een trainingsprogramma via e-learning en trainingen op de werkvloer.

 

Brandpremies horeca

Nationale-Nederlanden verlaagt per 1 juli de premies voor nieuwe brandverzekeringen in de horeca met gemiddeld 5%. De premieverlaging geldt voor de totale looptijd van de verzekering en wordt afgegeven voor de verzekering van gebouwen, inventaris en goederen. Bedrijfsschadeverzekeringen vallen erbuiten. Aanleiding is de landelijke invoering van een rookvrije horeca per 1 juli, waardoor het risico op brandschade zou afnemen.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.