nieuws

Recordaantal examenkandidaten bij EBFS

Archief

Bij exameninstituut EBFS hebben afgelopen week 1.130 leerlingen van de mbo-opleiding Bank en Verzekeringen examens in het kader van de WFT afgelegd. Dit recordaantal is mede te danken aan de uitbreiding met de examens Hypothecair Krediet, Leven en Beleggen.

Recordaantal examenkandidaten bij EBFS

Bij de vorige examenrondes bedroeg het aantal deelnemers respectievelijk 630 (april) en 730 (januari). Het ging toen nog alleen om de volgende vier examens: Basismodule deskundigheid, Consumptief krediet, Schade Particulier en Schade Bedrijven. De resultaten van de examens die afgelopen week zijn gehouden, worden 2 juli bekend bij de kandidaten. Het EBFS is medio 2006 opgericht door opleidingsinstituut Ecabo.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.