nieuws

Polisaanvraag: ‘voetbal belangrijker dan trouwen’

Archief

TrouwZeker, een verbonden bemiddelaar van Europeesche, brengt een variant op de EK-annuleringsdekking van die Fortis-dochter. Je kunt zelfs je bruiloft of huwelijksreis afblazen als het Nederlands Elftal de finale van EK 2008 bereikt.

Polisaanvraag: ‘voetbal belangrijker dan trouwen’

"U moet er toch niet aan denken dat er niemand op uw bruiloft aanwezig wil zijn of dat u de finale moet missen omdat u op huwelijksreis gaat, als het Nederlands Elftal in de finale speelt van het EK 2008. Misschien is deze historische gebeurtenis een reden waarom u uw bruiloft en huwelijksreis zou willen verzetten", aldus TrouwZeker. "Om uzelf een karige bruiloft of frustrerende huwelijksreis te besparen, biedt TrouwZeker u de mogelijkheid om uw bruiloft of huwelijksreis te annuleren, voor maar respectievelijk 1% of 2% extra bovenop de premie."
Het enige dat de aspirant-verzekeringnemer moet doen, is bij de polisaanvraag bij 'Opmerkingen' aan te geven: "Ja, voetbal is belangrijker dan trouwen".

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.