nieuws

Overname Cordares

Archief

Mededingingswaakhond NMA heeft de overname van Cordares door ABP-dochter APG Groep goedgekeurd. "Er blijft voldoende concurrentie op de markten voor dienstverlening door pensioenuitvoeringsbedrijven", aldus de NMA, die voor het eerst oordeelt over een concentratie van pensioenuitvoerders.

 

Beleggingen verzekeraars

Als gevolg van de kredietcrisis is de waarde van de beleggingen op de balans van verzekeraars in de eerste drie maanden van 2008 met _ 13 mld afgenomen tot _ 80 mld, constateert De Nederlandsche Bank. Een jaar geleden was het belegd vermogen van de gezamenlijke verzekeraars nog ruim _ 100 mld.

 

Verzekeren&Beleggen

Met ingang van juli verlaagt Aegon de beheerkosten van de Verzekeren&Beleggen-productlijn.

 

Nu betaalt de klant per jaar 0,81% over het beleggingstegoed. Komende maand wordt dat percentage voor belegde waarden boven de _ 25.000 verlaagd tot 0,27%. De nieuwe kostenstructuur geldt voor nieuwe en bestaande klanten en wordt met terugwerkende kracht doorgevoerd.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.