nieuws

Online offertehulp van Quinn voor DAK-leden

Archief

Quinn Insurance en intermediairscollectief DAK hebben een online offertetraject ontwikkeld voor de niet-alledaagse risico’s ln de bedrijvenmarkt. Het DAK-lid kan bij Quinn laten beoordelen of een concurrerend aanbod uitgebracht kan worden.

Online offertehulp van Quinn voor DAK-leden

Het DAK-lid zit achter de pc en logt in op www.dakleden.nl. In het portaal Quinn Premie Check zijn aanvraagformulieren te downloaden en aangevuld met de gevraagde gegevens worden deze aanvraagformulieren gestuurd naar Quinn. Daar beoordeelt een acceptant of er een concurrerend aanbod kan worden uitgebracht en overlegt dit met het lid. Het uitbrengen van de maatwerkofferte kost € 100. Wordt de offerte omgezet in een verzekeringsovereenkomst, dan wordt de bijdrage gerestitueerd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.