nieuws

Online klantprofiel voor tussenpersonen

Archief

Astrid Brouwer, oprichter van Smart Planning, heeft het Inventarisatieformulier Online ontwikkeld. Met deze webapplicatie kan de klant via een banner op de site van de tussenpersoon zijn kennis, ervaring, risicobereidheid en risicoprofiel vastleggen.

Nadat alle vragen zijn ingevuld wordt een samenvatting inclusief risicoprofiel digitaal verzonden aan de adviseur. "Kleinere kantoren hebben met dit formulier de mogelijkheid hun klantgegevens op te slaan, terwijl de applicatie voor grotere kantoren met meerdere adviseurs kan bijdragen aan een controleerbare dossiervorming", stelt Brouwer. Klanten krijgen alleen vragen te beantwoorden die op hen van toepassing zijn. Het formulier wordt met bedrijfslogo en adresgegevens beschikbaar gesteld tegen een eenmalige aanschafprijs. Meer informatie op www.inventarisatieprofiel.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.