nieuws

Noordhollandsche neemt afscheid van papier

Archief

De Noordhollandsche van 1816 stopt per 1 september met het verstrekken van papieren polisvoorwaarden en groene kaarten. Vanaf 1 januari komt er helemaal geen papier meer aan te pas: ook de polis wordt dan alleen nog digitaal verstrekt.

Noordhollandsche neemt afscheid van papier

De polisvoorwaarden worden voortaan inzichtelijk gemaakt via de site van de maatschappij . De groenekaartfunctie wordt overgenomen door de Combipolispas; mocht voor een bepaald land toch een aparte groene kaart nodig zijn, dan kan de tussenpersoon die zelf maken. Met enkele kantoren werkt de Noordhollandsche al volledig digitaal.
Naar verwachting wordt in Oudkarspel in september de kaap van € 100 mln premieomzet overschreden; momenteel is de omzet € 97,5 mln. Elke honderdste aanvraag die vanaf 1 juli wordt ingediend, krijgt een lotnummer. Bij het bereiken van de mijlpaal wordt uit de lotnummers een winnaar getrokken. Het hele kantoor wordt vervolgens op "een zonvakantie naar Zuid-Europa" gestuurd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.