nieuws

Nieuwe RVS-commercial op de buis

Archief

Loondienstverzekeraar RVS heeft zijn nieuwe tv-reclame op de buis gebracht. RVS borduurt hierin voort op het succes van de zwevende adviseur met paraplu. De commercial wordt voornamelijk uitgezonden op Ned. 1/2/3, Veronica, RTL4, Net 5 en SBS6.

Nieuwe RVS-commercial op de buis

Het nieuwe reclamefilmpje ademt dezelfde sfeer uit als de vorige, maar is nu vanuit het perspectief van de klant gefilmd, aldus RVS. "De commercial gaat over het uit handen geven van de financiële zorg en laat zien dat de RVS-adviseur altijd dichtbij is. De klant gooit zijn financiële papieren in de lucht die door de adviseur vervolgens symbolisch worden opgevangen." Na 'Come wander with me' in de eerste zweef-commercial, is er opnieuw voor stemmige muziek gekozen. In dit geval 'Ne me demande rien' van Dorval. 
 
Nieuwe commercial van RVS

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.