nieuws

Marsh vergelijkt horecapolissen op internet

Archief

Assurantiemakelaar Marsh gaat, in samenwerking met Koninklijk Horeca Nederland (KHN), horecaverzekeringen via internet vergelijken. Op de site Gastvrijverzekerd.nl kunnen zowel tussenpersonen als horecaondernemers offertes van diverse verzekeraars aanvragen. “Het Independer voor de horeca”, vindt KHN.

Marsh vergelijkt horecapolissen op internet

Vanaf 1 juli kan een vergelijking worden gemaakt tussen zes verzekeraars. Zij bieden via deze site producten aan die zijn toegesneden op horecaondernemers. Marsh wil de namen van de risicodragers nog niet bekend maken. Zeker is wel dat Avéro Achmea en Fortis Corporate Insurance er hun opwachting maken; Delta Lloyd waarschijnlijk ook. Het offerte- en acceptatieproces verloopt volledig geautomatiseerd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.